Wendy Kwaks
wendy@reconnectiongroup.nl
Mob. 06-48338498

Tarot

Een tijdje geleden maakte ik kennis met de tarotkaarten, toen ik op zoek was naar nieuwe manieren om mijn intuïtie te versterken. Al tijdens de eerste oefeningen bleken de kaarten verbazingwekkend concrete duidingen te geven. Ik begon daarna veel te oefenen op mijzelf en met mensen in mijn omgeving. Daarbij kon ik soms dingen vertellen die ik niet had kunnen weten.

Mijn interesse was gewekt en de tarotkaarten blijken voor mij een leuke en speelse vorm om verder te werken aan mijn spirituele ontwikkeling. De kaarten hielpen mij bij het maken van keuzes en gaven mij nieuwe ideeën op allerlei vlakken.

Kortweg is de tarot een verzameling symbolen die de weg vertegenwoordigt die we gedurende ons leven bewandelen. De tarot geeft de verschillende energieën van ons universum weer en geeft uitdrukking aan al onze ervaringen, dromen, levensfasen en veranderingen. Hoe verder we binnendringen in de kaarten, des te meer we kunnen ontdekken. Er zijn verschillende betekenissen mogelijk voor een kaart, maar in samenhang met andere kaarten gaat het geheel leven en kan een interpretatie worden gegeven. Er zijn vele legpatronen mogelijk, die allemaal hun eigen waarde hebben. Ik gebruik niet altijd een vastgesteld legpatroon maar leg de kaarten vaak intuïtief.

Tarotkaarten voorspellen geen toekomst en lossen ook geen problemen op. Je toekomst heb je altijd zelf in de hand en ook zul je bereid moeten zijn te werken aan je problemen. De kaarten kunnen je daarbij echter wel ondersteunen, door je inzicht te geven in de verschillende mogelijkheden. Een reading met de kaarten kan je daardoor net dat zetje in je rug geven dat je nodig hebt om verder te gaan. Tijdens een reading kunnen ook negatieve zaken aan de orde komen, maar die zal ik je altijd brengen vanuit een positieve invalshoek, namelijk vanuit wat je er zelf aan kunt doen. Op die manier kan een reading je helpen de controle op je leven weer terug te krijgen.

Een reading van een uur kost 25 euro.