Wendy Kwaks
wendy@reconnectiongroup.nl
Mob. 06-48338498

Reconnective Healing

Reconnective Healing® is een vorm van healing waarin met behulp van nieuwe energiefrequenties lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel herstel wordt bevorderd. Mensen zijn na een sessie vaak klachten kwijt, en voelen meer ruimte, alsof er van binnen is opgeruimd. Een Reconnective Healing® sessie sluit ons aan op de universele bron en verhoogt daardoor onze energie. Hierdoor verdwijnen blokkades die onze gezondheid in de weg staan. De energieën, die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geactiveerd door de behandelaar en blijven tot lang na de sessie in je doorwerken en stimuleren het zelfhelend vermogen.

Reconnective Healing® is voor veel mensen vaak een levensveranderende ervaring. Het is veel meer dan het alleen maar bestrijden van symptomen of een fysiek ongemak. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe frequenties die bestaan uit energie, licht en informatie, en die lichaam en geest kunnen helen. Reconnective Healing® biedt ons de mogelijkheid om in balans te komen en een diepere verbinding met onszelf en met het universum te krijgen. Als resultaat van deze verbinding ontvouwen zich vaak fysieke genezingen. Reconnective Healing® onderscheidt zich van Reiki, Qi Gong, Quantum Touch of andere vormen van energiewerk en reikt voorbij iedere techniek die je ooit bent tegengekomen. In tegenstelling tot de tot nu toe bekende healingtechnieken worden de Reconnective Healing® frequenties sterker als de afstand groter wordt. Deze frequenties zijn ook aanzienlijk beter waarneembaar.

Tijdens een sessie lig je op een behandeltafel. Je sluit je ogen en hoeft je verder alleen maar open te stellen en toe te laten wat zich aandient. Het lichaam geeft vaak spontane reacties zoals oogbewegingen, slikken en spiertrekkingen. Ontspan en observeer gewoon wat je opvalt. Laat het universum jou brengen wat het besloten heeft dat jij nodig hebt. In een paar minuten kunnen opvallende resultaten worden bereikt, maar soms duurt het iets langer voordat een resultaat zich openbaart. De ervaringen verschillen van persoon tot persoon.

Een Reconnective Healing® sessie is geschikt voor iedereen, onafhankelijk van leeftijd of gezondheidstoestand. Een Reconnective Healing® sessie is geen vervanging voor een medische behandeling maar kan daarop wel een goede aanvulling zijn. Een sessie duurt ongeveer een uur, inclusief een voor- en nagesprek, en kost 50 euro. Er worden over het algemeen één tot drie sessies aanbevolen.

'Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm waarop je had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm die het universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld.'

Eric Pearl

Het ontstaan van Reconnective Healing®

Op een dag in 1993 ontdekte de Amerikaanse chiropractor Eric Pearl dat hij met een ongebruikelijke "gift" was gezegend. Na een persoonlijke Reconnection® (zie elders op deze site) nam een aantal van zijn patiënten vreemde verschijnselen waar tijdens de behandeling. Er vonden ook opvallende genezingen plaats van verschillende aandoeningen. Vanaf dat moment is Eric Pearl begonnen met het zoeken van verklaringen over wat er met hem gebeurde. Hij kreeg enorme belangstelling van artsen en wetenschappers over de hele wereld, waaronder Dr. Deepak Chopra, Dr. Andrew Weil en Dr. Gary Schwartz. Eric verscheen in tv-programma's en op de radio. Zijn werk werd gedocumenteerd in zes boeken, waaronder zijn eigen bestseller: "The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself" (kijk bij links voor meer informatie).

Eric Pearl reist en onderwijst over de hele wereld. Hij activeert bij mensen hun natuurlijke en aangeboren gave om te genezen en leidt duizenden ‘practitioners’ op, die zelf deze helende frequenties met succes zijn gaan toepassen. Ik heb in het voorjaar van 2008 een aantal seminars gevolgd bij Eric Pearl, en ben daarna begonnen met het geven van healings.

Eric Pearl en iedereen verbonden met dit werk kunnen geen garanties geven of beloftes doen. Er worden geen diagnoses gesteld en er worden geen specifieke problemen als zodanig behandeld. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van jouw medische behandeling.