Wendy Kwaks
wendy@reconnectiongroup.nl
Mob. 06-48338498

Links

www.thereconnection.com: de officiële website van Eric Pearl, de ontdekker van Reconnective Healing® en De Reconnection®.

De buitengewone genezingen die bij patiënten van Dr. Eric Pearl worden waargenomen, hebben de aandacht getrokken in de hele wereld. Aan de universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen en bevestiging gevonden van de bijzondere energie die in deze tijd beschikbaar komt. De 'nieuwe frequenties van genezing' overstijgen alles wat tot op heden aan genezingstechnieken bekend was.

Eric Pearl schreef een boek over zijn ontwikkelingstocht van regulier arts/chiropractor naar de ontdekking van deze nieuwe energie. Dit boek is getiteld “De Reconnectie – heel anderen, heel jezelf”. Eric Pearl beschrijft duidelijk en met humor wat er gebeurt tijdens de sessie. Hij komt tot de conclusie dat deze genezing een verbond is tussen patiënt, genezer en het universum. Dit verbond noemt hij Reconnection®. Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Petiet, ISBN 978-90-75636-61-1

Oorspronkelijke titel (2001): "The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself". ISBN: 978-1-4019-0210-0