Wendy Kwaks
wendy@reconnectiongroup.nl
Mob. 06-48338498

Ervaringen

De ervaringen tijdens en na een Reconnective Healing-sessie kunnen bij iedereen verschillen. Veel mensen voelen tijdens de sessie duidelijk energiegolven door hun lichaam gaan, die zich uiten in warmte, kou, tintelingen, trillingen, windvlagen of samentrekkingen van de spieren. Veelgehoorde ervaringen na een sessie zijn:

  • Meer energie
  • Diepe ontspanning
  • Een opgeruimd gevoel en meer innerlijke rust
  • Een duidelijker gevoel van de juiste richting in het leven
  • Een toegenomen vermogen om keuzes te maken
  • Het verdwijnen van fysieke klachten

Hieronder volgen enkele ervaringen van mensen:

“Bij mij is de kaakkramp verminderd en soms vergeet ik het zelfs, dus dat doet me goed. De behandeling van jou doet me erg goed aarden. Vanmorgen werd ik toch ineens zo moe, ik heb even gelegen en toen was ik als herboren.”

“Ik heb last van slapeloosheid, onder andere door benauwdheid en slijmvorming die ’s nachts opspelen. Na de healing tot nu prima geslapen, ruim 6 uur aan een stuk. Longcapaciteit is veel beter. Ik voel me goed. “

“De zwelling in mijn lippen als gevolg van een allergie nam bijna direct na de eerste sessie af. De tweede sessie was eigenlijk niet eens meer nodig, maar was wel heel ontspannend. Beide keren voelde ik een sterke, fijne energie en veel rust over me heen komen.”

“Ik voel me goed. Ik heb het gevoel dat er een druk van mijn hoofd en schouders is verdwenen en dat is wel heel prettig. Het piepen en suizen in mijn oren is wat minder geworden. Ik hoop dat dat met de tijd nog minder wordt. Kortom ik ben blij met de healing.”

“Ik had tijdens de sessie het gevoel in brand te staan. Mijn lichaam tintelde overal en ik voelde een brok in mijn keel, alsof er iets uit wilde. ’s Avonds toen ik naar bed ging, had ik veel te veel energie. Ik ben maar weer opgestaan. Ik heb uiteindelijk toch nog goed geslapen. De volgende ochtend voelde ik me heerlijk ontspannen en ik had de hele dag veel energie.”

“De energie voelde als een warme cocon om me heen. Direct na de sessie was mijn buikpijn stukken minder.”

“Twee dagen na de sessie bij jou merk ik dat ik me aanmerkelijk rustiger voel. Mijn hoofdpijn is niet over, maar ik maak me minder druk en voel me meer ontspannen.”

“Bij de start van de healing reageerden vooral mijn lachspieren, maar na enkele minuten overheerste vooral in serene rust in mijn lichaam terwijl er een wervelstorm in mijn hoofd raasde. Daarnaast voelde ik een hele intense en diepe ademhaling. Na de healing begreep ik dat ik vooral had liggen trillen met mijn voeten en buik en dat het leek alsof bij elke ademhaling mijn hoofd los kwam van het kussen. Vreemd, want zelf had ik het gevoel dat ik loodzwaar was en tegen de tafel werd gedrukt. Na een dag of wat voelde ik een diepe rust en stilte, maar vooral vanaf het einde van de healing een andere gemoedstoestand, waarin optimisme, energie, blijheid en vrolijkheid duidelijk(er) aanwezig zijn. Het nodigt zeker uit voor een volgende keer om nog bewuster te kiezen voor de ervaring.”